ASE6154 Teslimenursevil 5 dakika içinde ikinci çizgi oluştu ama sonradan belirginleşti söylemek istediğiniz bu mu?
Ozlem2206 Teslimenursevil eğer negatifse hiç çizgi olmuyor ya sonradan kendimden biliyorum varsa 10 dk da silikde olsa belirdiyse umitlendirmiyeyim ama birşeyler olabilir en iyisi kan verin
Sadeceanne2 Teslimenursevil rabbim kalbindekini nasip etsin seni hep görüyorum kuzum 🥹🥲bende görüyorum setten bütün annelere nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲
Pcosluanneadayi Yapar yapmaz çıkmıştır durdukça rengini almıştır öyle oluyo genellikle daha yenidir annesi
Teslimenursevil ASE6154 ya aslında çizgi evet vardı ama o kadar flaşla zor görüyodum dedim neyse yok heralde baktım az önce böylr bilmiyorum 2- gün önce yaptıpım kaset testlere baktım onlarda hiç bişey yok kuruma çizgisi bile yok anlamadım ya
Mercimeek Teslimenursevil ben çizgi göremedim çok ama şöyle olmuştu bende sabah ilk idrarla yaptım çok silikti gözle bile görülmüyordu tam yani kenara attım bende yoktur siye sonra kuzenimle konuştum o da tekrar yap dedi 10 saat sonra felan yaptım net bir çizgi çıkmıştı :) senin adetin gecikti mi ben geçen günden hatırlıyorum seni
ASE6154 Teslimenursevil yani bana kuruma çizgisi gibi gelmedi testiniz hala yaş gibi. Kan verirseniz çok büyük bir değer çıkmaz belliki yeni ama en azından emin olursunuz
MrvBK Teslimenursevil ben sabah yaptım. 8. Dakikada Kalp gözüyle görebildim sadece. Ama tuhaftır şu saat oldu nasıl bıraktıysam öyle kaldı çizgi. Koyulaşma vs olmadı.
ffckizannesi Teslimenursevil siz sanki erken gebelik testi ve ovulasyonda zaten çift çizgiyi görmüştünüz
cansureis Ozlem2206 Ben şuan regl dönemimdeyim ve olmadan önce baya gözle görülür pozitif çıkmıştı silik bence tam koyu görmeden kimse umutlanmasın 2 kere yaşadım çünkü…
Teslimenursevil Pcosluanneadayi merkeze gidebilirsem orda acilde veririm diye düşünüyorum olmadı salıyı bekliycem 🤦🏻♀️
Piraye2612 Çizgi var görünüyor. İnşallah yeni yıl sizede umudu getirir. Yalnız üzülerek soruyorum, testşn markası ne? Eğer artımed ise ona güvenmeyip farklı bir marka test alın..