21 aralık günü buraya post atmıştım suyum geldi ne yapmalıyım çok heyecanlıyım die 38+0 olmuştum o gün evde tekim sabaha kadar uyumamıştım içimde bir sıkıntı vardı sabah 10 gibi yattım öğlen 13.30 da bir kalktım lavaboya gidicem bir şey boşalmaya başladı benden asla engel olunabilecek bir şey değildi🥲 evde tektim eşimi aradım apar topar geldi hastaneye gittik bu arada ben özele gittim hep doğumu devlette yaptım ve cidden hiç pişman değilim ebeler hemşireler hepsi çok ilgililerdi 🥰doğumhaneye aldılar beni doktor ultrasonda ve aşağıdan baktı hiç suyun kalmamış 0 açılma ve 0 sancı en az 24 saat sancı çekersin hazırlıklı ol dedi dedim hayırlısı akşam 18.15 de sancı verdiler ilk 2 saat gayet iyiydim ama sonrası benim için çok zordu 13 saat sancı çektim 22 aralık sabah 07.02 de oğlum kollarımdaydı doğumumu yapan ebe çok ilgili ve tatlı dilliydi öyle güzel moral verdi ki bu kapıdan çıkınca herkese söyle ben çok güzel bir doğum yaptım hiç zorlanmadım die dedi tebrik etti sürekli ben daha uzun sürer diye düşünmüştüm maşAllahın var girdiğim en güzel doğumlardan biriydi falan die motive etti beni 🥰 oğlumu göğsüme koyduğunda ki duygunun tarifi asla yok Allahım herkese nasip etsin sonra eşimi aldılar içeri benim dikişler falan bitince eşimin kapıdan girmesiyle ağlamaya başlaması bir oldu bende o an ağladım birbirimize sarılıp ağladık çok güzel asla unutulmayacak anlar cidden tarifsiz duygular🥹 Benim hikayem böyleydi Allah bekleyen herkese kolay ve güzel doğumlar nasip etsin🤲🏻♥️