Cisemm Bihilal Allah bağışlasın balım mm analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim maşallah aslanlar gibi normal doğum helal olsun sana 😘😘😘😘
Aliiss Bihilal yanlış anlamadıysam az önce instagramda sizi gördüm 2017-2018 bi kolaj yapmıştınız 🙈 burayı da açınca karşıma çıktı sizmisiniz acaba 😂😂
Zeynp Bihilal sen bakma onlara onlar kan aldırır gibi Doğum yapmak istiyorlar Öyle bi dünya yok Can çıkıyor içinden Öyle kolay olsa ayaklarımızın Altına cennet serilir mi Güzelliklerle büyüt bebişini
Duyguu48 Bihilal allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah 😊 okurken doguruyormus gibi hissettim kendimi 😂 sonunda da doğurmuş kadar rahatladım. Çok sürükleyici bir yazı olmus
Deletedmom00012 Bihilal ben olsam bende beni beklemezdim. Gece Nisa’n geldi. Sabah sancı tutacak gibiydi. Korktummu naptim gitti sancı manci kalmadı 😭
Bihilal Deletedmom00012 aa hadi ya o zaman doğumun çok yakın demektir cnm bol bol merdiven in çık çömelip kalk faydası olur
Deletedmom00012 Bihilal insallah. Senin kanala ne zaman indi biliyor musun. İkincide geç inermiş. Ben henüz indiğini düşünmüyorum
Aysun Bihilal Çok iyi Allah bağışlasın 😊 Benimde 11 aylık oğlum var ocakta yaşına girecek ikinci bebeğimde karnımda 2 buçuk aylık oldu ,yalnız olmadığıma sevindim inşallah benimde kızım olur 🙏🏻🥰
Bihilal [bilinmeyen] teşekkür ederim cnm benim 🥰 aynen günden güne alışıyo ilk gün çok vurmaya çalıştı şimdi umursamıyo pek 😀 bakımına dahil etmeye çalışıyoruz çok anlamıyo ama dün banyosuna yardım ettirdik dokunduruyoruz bakalım en fazla 2 hafta sürermiş 😘