Delidolu Ay kizLar Bu ev taşımak Hamile iken ne zormuş Tükendim Artık aşiri zorlaNiyorum 😏😏kiraCi Olmak Aynı Kaplumbağa gibi Evin hep Sırtında 😔
MadameNoire Delidolu bende ev taşırken hamile imişim.. seni anlıyorum o yorgunluk bitkinlik hissi ağrılar..Allah kolaylık versin canim
ArvenMom Delidolu 8 aya girmek üzereydim ev taşıdığımda gerçekten çok zordu ruhsal olarak bile yoruyordu ztn 2 hafta geçmeden suyum geldi doğurdum 😂😂😂😂
MadameNoire Delidolu o esnada esimin dedesi de vefat etmişti geciktigimi falan unutmuştum ben o arada yüklük indir kaldir derken değişik bi halsizlik vardı üstümde sonra dank etti test yaptım hamileymisim 6 aylik olduk nisan da doğum nasipse 💓 senden de canım..
Teraziii Kız yazdıklarını neden bir büyük bir küçük yazdın okurken zorlandım😂 ablam da taşımıştı sonra ağrısı çok olunca doktor uyarmıştı. Dikkat et kendine. Sürekli dinlen
ArvenMom Delidolu 34 hafta ama benim erken doğum riskim 18 hafta da başlamıştı o yüzden endişelenmeyin benim en başında da öyleydi beklediğimiz birşeydi yani