Demetgd Kızlar kan pıhtılaşma sorunu olanlar iğneye başlamadan hamile kalmadan önce hangi folik asiti kullandi? Şuan elimde Orzax Ocean Methyl Folat var. Doktoruma yazdım ama sizlerede sormak istedim. Mutlu yıllar ☃️🎄
Zeynepkrkytlli Demetgd kan pıhtılaşma bozukluğu bende de var ama iğne olmuyorum 17.haftamdayim şiddetli sol kasık ve kalça ağrım oluyo Bı akrabamız da aynılarını yaşamış baya zorlu sureclerden geçmişti benimki de aynısı mi diye korkuyorum Sizde de varmış kalça kasık ağrısı vs
Demetgd Zeynepkrkytlli Ben şuan gebe değilim bir önceki gebeliğimde ara ara yaşıyordum bunu ama normal diyen de oluyor magnezyum takviyesi alınması gerekiyor diyen de en iyisi bir doktorunuza danışın birde beklemeyin danışmak için ben bazı şeylere normaldir dediğim için pişmanım gebelikte hemen sorulması gerekiyor her seyin.
merhabamelek Zeynepkrkytlli pıhtılaşma varsa nasıl ıgne kullanmıyorsunuz anlamadım bende de var da pıhtılaşma
Zeynepkrkytlli Demetgd magnezyum verdi ama biraz onemsemedi gibi geldi magnezyum da etki etmedi zaten magosit vermisti Başka doktora gittim o da topallayip ayak sürüme şeklinde olmaz hamilelikte dedi sinir cerrahisine gönderdi bakalım inşallah fıtık filan çıkmaz
Demetgd Zeynepkrkytlli İnsallah cıkmaz doktorunuza güveniyorsanız bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama güvenecek kadar zaman gecmediyse başka bir doktora daha görünün isterseniz içiniz rahat etsin
Zeynepkrkytlli merhabamelek ecopirin verdi kan durultucu internette araştırdım herkes bebe asprini kullaniyomus