tatlibebegim_ Kivircikkuala çamaşır suyuyla idrarı karıştırıp baya bi köpürüyosa öylede hamilelik test ediliyomuş ben onuda merakımdan deneyip yapmıştım baya köpürmüştü😂
Kivircikkuala tatlibebegim_ ayoLNolduYine Mnos-332 Deletedmom_85 aysenuroztunc @Teslimenursevil Kızlar üstteki dün yaptığım Alttaki de bugün yaptığım sizce yumurtlamamı oldu gebelik mi var adet 1 gün gecikti diyor programda
Zehrftma tatlibebegim_ ay evet benunu bnde yaptım adetten 3 gün önce azıcık köpürdü bugün adet günüm ama daha olmadım diğer aylarda çamaşır suyuyla test yapmıştım hiç köpürmemişti ama bu ay biraz köpürdü
aysenuroztunc Kivircikkuala inşallah vardır kuzum gebelik testi yapınca haber et buralarda pek aktif değilim ama görürüm mutlaka ❣️
tatlibebegim_ Kivircikkuala daha koyu olduktan sonra ilişkiye girdin mi canım girdiysen belki çatlama olmuş olabilir
Teslimenursevil Kivircikkuala kuzum ben pek anlamıyorum ama koyudan sonra silikleştiğinde yunurta çatlamış oluyodu galiba
Kivircikkuala tatlibebegim_ canım benim yumurtlama oldu 19-20-21 aralıkta dur onu da atayım bu 3 günü full değerlendirdim
tatlibebegim_ Kivircikkuala sıvı alımına falan dikkat ettin mi peki kuzum idrarı seyreltiyor ya bide aynı saatte yapın diyolar
arasa30 Kızlar ben bşey sorcam arkdaşım Aralık 2 adet oldu henüz olmadı yanlız kahve rengi akıntı gelyormuş dünden beri cok yogun dilmş sizce neden gelyor adet olmadım dyo sürekli bakyom dyo yok dyor.