GamzeeAlii Kızlar 21 haftamda acil serklaj oldum 29 unca haftamdayım normalde geceleri bile beni uyatmaz çok sert hareketleri oluyor ama 2 gündür hissediyorum ama hareketleri çok yavaş sizce neden olabilir doktora gitmelimiyim 😢
merii10 GamzeeAlii bazen olabliyor bnde bicok kez yaşadım aynisini tatlı yetip türk kahvesi icn en az bir saat uzanın bebeğinizle konuşun karnınıza dokunun eğer değişiklik olmazsa gidin yine de icnz rahat etsin pozisyon kaynaklı olablr yavaş hissetmenz
Hnd3535 GamzeeAlii genelde 26-30 arası bunlar olabiliyor bnde yaşamıştım. Türk kahvesi içip sol yana yatın. Gunde en az 8-10 hareketten az hareket ediyorsa endişe edin. En fazla 2 saat hareketsizlik normal karşılanıyor
Ayya GamzeeAlii ciger ignesi vurdurdunuzmu oda yapar. Bide bendede hic haraket olmuyor serklajliyim ultrasonda normal oldugunu goruyorum
Teraziii Bende aynısını yaşamıştım. Gitmiştim. Bence bı Türk kahvesı üç tatlı ye. Yana doğru uzan. Bıraz bekle eğer hala az hıssedersen git. Hiç riske atma @GamzeeAlii
Kuzeyozum GamzeeAlii bende aynı haftada aynı sorunu yaşamıştım tatlı yiyip hissetmeye çalış mutlaka 2 gün sonra düzelmişti
Ayya GamzeeAlii igneden ozaman merak etme. Doktorum banada soylemisti igneden haraketler azala bilir korkma diye