ayoLNolduYine Kızlar bugün test yaptım da böyle yapar yapmaz bir çizgi var gibi geldi bana net bir resim almak için testin içini açtım resimde olduğu gibi kenarda pempelik vardı yuvarlak , test mi bozuk yoksa hamilelik olabilir mi kararsız kaldım bilen varmi
merii10 ayoLNolduYine kırmızı çizgiye yakın yine aynı seklde.seffaf bir çizgi var orda hafif de olsa bir pembelik olmasi lazm gununuz geçti mi
naneliseker_ ayoLNolduYine test bozuksa olabilir çok damlatmis da olabilirsin. Ama gölge gordum ben sanki. Kaset testler daha iyi erkenlere güvenmiyorum ben.
ayoLNolduYine naneliseker_ kaset testde çıkmıyor ki beta düşük olunca o yüzden erken gebelik testi denemek istedim
naneliseker_ ayoLNolduYine bende cikmisti beta 10 du düşün 🤣 ama tekrarla istersen yarın ilk idrarla..
ayoLNolduYine merii10 tekrar yapacağım aynı sorun olursa yarın kan veririm ,farklı marka deneyeceğim simdi
ayoLNolduYine naneliseker_ gerçi doğru diyosun erken gebelikte silik çıkmıştı hamileyken , kaset test denemiştim onda da silik çıkmıştı betam 10 du benimde 😄
ayoLNolduYine naneliseker_ evet yaklaşık 5 aylık, valla sözde istemiyoruz ama gerizekalı kocam bir türlü korunmayı beceremiyor . Olursa da vay efendim şöyle böyle diye ağlayacak halimiz yok. 😄