Hulyaaaa Kizlar bir hafta önce 34+4 erken doğan ve akciğer iltihabı yüzünden yoğun bakımda küvez de olan yavrum icin dua istıyorm. Rabbim hepımızın evlatlarını bizlere bağışlasın. Kucağıma alamadiğım oğlum icin birer ayetel kürsi yada Fatiha okur musunuz ?
ayaniz Hulyaaaa Allahım bir an önce kucagınızda alıp saglıkla büyütmeyi evinize dönmeyi nasip etsin❤️
ZehraS Hulyaaaa ben 7 defa okudum canim .Allah yardimciniz olsun.Rabbim bebeyini sana bagislasin dua etmeye devam edicem emin ol canim uzulme sen de Allah buyuk Veren Allah korur.Kusa zamanda kucagina almak dileyi ile canim kardesim 😘
Tugbamete Hulyaaaa okudum canım Rabbim şifalar versin en kısa zamanda kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
Calasun Hulyaaaa allah bebegin icin okunan dualari kabul etsin canim cok gecmis olasun insallah en kisa zamanda saglikla kucagina alirsin🙏🏻💞
Bhr075 Hulyaaaa Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda bebisinizle evinize gidersiniz insaAllah dualarım sizlerle🥰🤲🏽
Gbicer Sağlıkla kucağına alıp evine götürmeyi büyütmeyi nasip etsin rabbim şifa olsun aldığı her nefes