Mervearslanturk Tahmini doğum tarihimiz 4 Şubat aslında ama safra ve karaciğer değerlerim yüksek çıktığı için en geç 37.haftada doğumun olması gerekiyormuş, şuan 35 haftalık hamileyim 2 hafta içinde doğum olacak hayırlısıyla 🤲🏻🌸
Meryembozkurt46 Taki amin inşallah canım bizde carşamba günü gün alacak ya 5 ya 6 yada 8 dedi doktur hayırlısı olsun inşallah saglıkla alalım bebişlerimizi kucagımıza 🤍🌸
SinemKy Pamuk uygulamaya göre 12 Mart detaylı sonuçlarına göre 15 Mart benim tahminime göre Şubat sonu 😅🤰🥰
bubirbusra Esra-sancak6126 bizimde 5 Ocak 😍 benim ikinci (ilki sezeryandı)şimdi de bekledik gelmiyor 39. Hafta mecburi sezeryan 🙈 hayırlı evlat olsunlar inşallah 😍
Burcuzaim 12hafsagunkokkaya96 benim de doğumum aynı günler Allahım kolaylıklar sağlasın sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🥰
berna-24 Pamuk büyük ihtimalle sezaryan olacak bu da o yüzden 19 Nisan olur diye düşünüyorum tahmin ediyorum 38 haftada almak isterse. İlk doğumum da 20 Nisandı bu sene cumartesi gününe denk geliyor eğer cumartesi günü yaparsa 20 Nisan isterim aynı gün olsunlar 😂😂😂