kizannesi16_ Kızlar 6+2 haftadayim 3 yaşında kızım var çok hareketli sürekli bende hareket halindeyim ağır kaldırmiyorum ama ev işleri süpür topla sil derken tüm gün beni hareket halinde tutuyor mecburen. Sizce bunlar düşük sebebi olurmu ?
2cocuk1bebekk kizannesi16_ agirm kaldirmamaya calis supurge yaparken en dusuk modda supur kendini ileri iterken zorlama cok fazla uzanma
Nur7536 kizannesi16_ yok aşkım olmaz ama tabi sen yine zor ağır işler yapma yinede o çocuğun doğacağı varsa ne yapsan boş sağlıklı bir gebelikse zırh gibidir ne yapsan düşmez
Sude22 kizannesi16_ düşüklerin çoğu genetik bozukluklardan kaynaklı oluyor tabiki dikkat etmekte fayda var ama öyle ittim çektim yoruldum gibi şeyler herhangi bir tehlike de yoksa sebep olmaz Allahın izniyle
kizannesi16_ 2cocuk1bebekk yok zorlamiyorum ama illaki hafifse olsa ağrısı oluyor fazla hareket ettiğim zaman
kizannesi16_ Nur7536 ağırlari eşim yapıyor ben günlük rutin üstünden bı süpürge toz alma. Detaya girmiyorum zaten ama böyleyken bile çok hareket halinde olduğum için acaba dedim tehlikesi olurmu. İlkinde yattım uyudum sürekli busefer kızim olunca ne dinlenme ne yatma imkansiz 😊😊
kizannesi16_ Nur7536 şuan ilk haftalar olduğu için doktorum kese güzel yerleşmiş tehlike görünmüyor ama yinede çok dikkat et bol bol dinlen iş yapma dedi ama çocuk varken olmuyor o dediği 😊yinede kaygısı var bende
Nur7536 kizannesi16_ birde şuan çok yeni canım tutunduğu için dikkat et hareketlerine ani hareketler olmasın onun dışında Allahın izniyle birşey olacağını düşünmüyorum için rahat olsun sağlıkla kucağına al inşallah ❤️