Gebes66 sedseda oğlumu 39 haftada suyum gelmişti ozmn oldu kızımı bekliyorum şuan 38+6 olduk belki oda yarın gelir belli olmaz canım bebek ne zaman gelmek isterse
Aselsmoms sedseda erkek veya kız cocukla hiç alakasi yok bence kızım 37+3 doğdu oğlum 38+2 ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyolar🤣
LamiyaCetinkaya sedseda ben de 39+6 akşamı doğum yaptım oğluma şimdi de 32+2 haftalık hamileyim. Yine erkek bebek bekliyoruz. İnsan 36-37 dedin mi doğsun artık diyor ama maalesef çoğu bebek gününü doldurmayı sever 😁
sedseda LamiyaCetinkaya gününü doldurması tabiki daha iyi ama son haftalar çok zor geçiyor anneler için 😭
LamiyaCetinkaya sedseda Değil aslında, yani ha 37 ha 40 ne farkeder, sonuçta miyadında bir gebelik ikisi de. Ama tabii kilo ve akciğerlerin daha iyi gelişimi söz konusu. Bana kalsa 37+0da doğursam süper olur, yine 40ı beklemek fiziksel olarak işkence resmen sjsjsj
sedseda Bebek2525 eşimin evde oldugu zamanlarda yavaş yavaş halletmeye çalışacağım onun da yardimiyla
Bsrnsyy sedseda valla ben ilk doğumunda kızımı 37+5 te doğurdum şimdi 2.ye hamileyim 37+1 im bakalım bu ne zaman gelecek 😃