annevebebek17 Kızlar 7+3 haftalık hamileyim. Ama karnım dokuz aylık gibi kocaman insanida rahatsız ediyor sizde de böyle mi durumlar yada bu şişkinlik ne zaman düzelir..
s_koc annevebebek17 annevebebek17 benim de öyle canım 3 aylık hamileyim 5 ay gibi. Kilo mu şişkinlik mi onu da anlamadim. Rahatsız hissettiriyor
Ecerenc 15 haftalık olduk hala sisiyorum bazen karnıma inanamıyorum😀 zaten bundan sonra da karnımız büyümeye başladığı için siseriz 😀
Cylnglsn @annevebebek17 vücudun duruma adepte olmaya çalışıyor o muhtemelen gaz şişliği hormonlardan kaynaklı biraz daha öyle devam eder sonra iner karnın merak etme 😂 gaz yapan şeylerden uzak dur yoksa zorlanıyor insan
annevebebek17 Cylnglsn yani elimden geleni yapıyorum da hersey gaz yapıyor galiba balon gibi geziyorum hep. 😂
Selensse Ben dokuz haftalığım bende de öyle öğrendiğim andan beri şiştimm bazen yemek yiyemediğim zamanlar iniyor saadece
annevebebek17 s_koc kilo almadım ama şişkinlik ödem hepsi var nasıl aticaz bu ödemeleri bilmiyorum hep. Tuzlu şeyler. Yiyorum tansiyonumun düşüklüğü yüzünden