Hande01 Hlcufh-13 ben kullanıyordum sabah akşam 10. Haftada kanamam olunca iğneye döndük günde 1 defa iğne oluyorum
Zeybal34 Hlcufh-13 yok şükürler olsun. Sadece ağızdan alınınca biraz sıkıntı yaratıyormuş. Ben başından beri vajinal kullandım. İhtiyacı olmayını dışarı akıtması haricinde bi sıkıntı yok. O da normal.😊
Boncukk123 Hlcufh-13 bende kullandım lekelenmeden sonra daha sonra bırakmıştık enfeksiyon icin doktor tekrar başlattı suan kullanıyorum fitil seklınde
karaguzelirem_ Hamileliğimin ilk 3 ayında kullanmıştım sabah ve akşam olmak üzere 2 defa düşük riskim vardı
Hlcufh-13 Teşekkür ederim benim şuan kanamam veya akıntım yok sadece bir iki damla kanamam oldu yakın zamanda sonrasında bir daha olmadı ama adet ağrısı gibi ağrım olduğu için verdi doktor
Hvvnurr Hlcufh-13 bende kullanıyorum 3 gündür 6+2 de gitmiştim o zmn ulturasonda gözükdü kese altında kanama alanı var diye 2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi inşallah kalp atışını duyarız
Hlcufh-13 Hvvnurr inşallah hayırlı su ile duyarsın kalp atışını Allah herkesin bebeğini korusun inşallah