Asya5461 Hayırlı günler dilerim öncelikle .Dualarımızda birbirimize yer versek .Başkası için yapılan dua daha çabuk kabul olur derler .Bi kaybım var .Şuan 5+6 yım .Okuyan olursa yazabilirmi? Adım kader
Csmnvr Ne zamana kadar okunacak ben okuyabilirim inşallah Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Asya5461 Csmnvr Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa versin 🫶🏻 Ben kendimde okuyorumda başkası için edilen dua daha çabuk kabul olurmuş haftaya kalbini dinlemeye gidicez inşAllah belirli bi süresi yok çok teşekkür ederim .
Asya5461 HESA20 canım zamanı yok haftaya kalbini dinlemeye gidicez rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın çok teşekkür ederim 🫶🏻
Asya5461 ikizmom94 çok teşekkür ederim .Sizede okuyanlar olsun .Allah razı olsun hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım inşAllah 🤲🏻🫶🏻🥹
Csmnvr Asya5461 tabi inşallah dualarım sizinle inşallah. Ben hatim yaptım 29. Haftadayım Rabbim sağ Salim bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin
ikizmom94 Rabbim kimseyi sınamasın evladıyla inşallah içini ferah tut Rabbim en güzel şekilde hamilelik gecirmeni kucağına almayı nasip etsin 🤲🥹
Asya5461 Rbytkn Allah razı olsun canım benim hepimize rabbim evlatlarımızla güzel günler göstersin 🫶🏻🥰