HelloooMomy Kızlar bu çizgi ilk 15dk içinde çıktı. Çokk silik pembelik var gibi canlı bakınca. Telefonum biraz kötü çekiyor ama sizde görüyor musunuz?
Bigsecret3 HelloooMomy Ben göremiyorum canım benim 5-10 dk sonra çıkan test sonuçları negatiftir genellikle rabbim gönlüne göre versin inşallah 🥰
ayoLNolduYine HelloooMomy bahsettiğin şekilde bir çok testim oldu ama maalesef negatif oluyor genelde bu tarz çizgiler. Kamerada belli olmuyodu ama ben görüyordum ince silik çizgi.
kizannesi16_ HelloooMomy üzülme ama gebelik yok canım 10 dk sonra çıkan sonuç doğru sayılmıyor inşallah tez zamanda nasip olur 🤲🤍
HelloooMomy ayoLNolduYine ilkgozagrim__ Rozalii-67 Meneksem kizannesi16_ Efnan-77 Rozalii-67 Hulo2105 Bigsecret3 Kızlarrrr pozitifffffff 😍 7.68 değerimmmm ❤️😍😍😍😍
HelloooMomy Hulo2105 çokk Silikkk 🥲 Bazen bende görmekte zorlanıyorum. İnşallah vardır. Kan verdim sonucu bekliyorum
9000 Kızlar dün yaptım bu şekilde daha yeni yaptım henüz herhalde bir şey yok yada ben mi göremiyorum anlamadım
9000 kizannesi16_ dün ilk 5 dakikada çıktı silik bir şekilde bugün 10 dakikadan fazla bekledim hiç bir şey yok