Kevserehdhd Kizlar size bisey sormak istiyorum arkadaşımı nikah şahidim yaptım şuan o beni yapmıyor ve gelinlerini yapıyor siz olsanız sinir olurmuydunz
MorKelebek54 Kevserehdhd nende animin esini yaptim, ben takilmam bkyle seylere yapmak sorunda degildi kendi secimi sende onu yaomak zirudna degildin kendi secimin☺️
xxR4bia Kevserehdhd ben çocukluk arkadaşımı yapmıştım, o zaman sözleşmiştik birbirimizin nikah şahidi olalım diye, 1 sene sonra da ben onun şahidi oldum😊 ama siz aranızda konuşmadıysanız belki o yüzden aklına gelmemiştir
MorKelebek54 Kevserehdhd bence bunlar tskilincak sey degil en azindan benim icin yeter ki arkadasim mutku olsun isterse düğününe cagirmasin umrumda olmaz ki cagirmadi da 😂 yani 9 yillik arkadasim bi donem görüşmedik o donemde bende o da evlendi ikimizde birbirimizi cagirmadik son 1 yildir tekrar gorusmeye basladik dugunlerimzide olamadik ama dogumlarimizda bersberiz cicuklarimkz beraber buyicek insallah 🤲🏻 sende takma bence yapmadiysa demek ki diger kisiye sozu vardi
MomsE Kevserehdhd ben kırılmasınlar diye 3 kız arkadaşımı da yapmıştım.İkisi beni şahit yapmadı sadece birinin şahidi oldum problem yok ama insan bi söylerdi sen bizi yaptın, şu sebepten ben bunu yapıyorum falan diye ama işte herkes insan olamıyor maalesef 😂