herhangibiri Karbeyaz_ gebelikte çok sık oluyor, ben bu tarz durumlarda bir kaşık duphalac kullanıyorum, doktorum tavsiye etmişti herhangi bir zararı yok diye rahatlıkla kullanıyorum.
Gokturkk Karbeyaz_ bende iki gün yaşadım bunu dün gece biraz zorladım ıkındım yani afedersin peçeteye kan geldi acile gittim duphalac yazdı.
_ruyaninannesi_ Karbeyaz_ bol su iç ve sebze bolca tüket doktorunla görüş ilaç versin normaldir kabızlık herkesin başına geliyor 👍
Hulo2105 Karbeyaz_ ayy öğrendiğimden beri bende kabızım😢 hayatımda hiç böyle olmadı karnım şiş herhalde o yüzden. Kuru kayısıyla su içmem iyi gelirmiş. Bir de zeytinyağ bi kaşık içince de iyi geliyormuş. Bir de kabak çekirdeği demişlerdi
Karbeyaz_ _ruyaninannesi_ 4 gündür gitmiyorum lavobaya bebeğe herhangi bi sıkıntı yapmamıştır dimi 😣perşembe günü kontrolüm var perşembeye kadar doktora da gidemiyorum
Hafiz34 Karbeyaz_ herşeyi deniyorum ise yaramıyor dün brokoli zeytinyağlı yoğurtlu salata ettim normalde öyle ise yarar ki
_ruyaninannesi_ Karbeyaz_ yok korkma hareketleri iyise sıkıntı yapma kendine bağırsaklarda baskı olduğu için kabızlık yaşıyoruz o yüzden normal bide zeytinyağı mi denesen iki kaşık iç korkma hiç bişey de olmaz
Hafiz34 Karbeyaz_ kesinlikle öyle aynı şeyi yaşıyorum 3 gün oldu tık yok ve artık midemide bulanduriyo
busduuk1914 Karbeyaz_ günlük kefir ya da probiyotik yoğurt yemenizi öneririm. Ben bu şekilde düzene soktum şimdi hamile olmadan önceki gibi günde iki kez gidiyorum. Mükemmel düzenliyor. İçtiğiniz gün etki beklemeyin uzun vadede etkisi 🙏
pupipup Haftadayim. Bende en basindan beri var kabizlik. 2 gunde, 3 gunde bir tuvalete cikabiliyorum. Doktor bekunis yazmisti. Ara ara onu kullaniyorum. Gercekten zor bir durum:(
Kkbra44 Kızlar ben ilk gebeliğimde 35. Haftamda gaz sancısı yaşadım öldüm öldüm dirildim beni doğuruyorum sandılar meğer gazmış duphalac rahatlattı hiç bir sıkıntısı yok alın kullanın
Zeynomsu Karbeyaz_ 4 gün mü :) 10 günde bir yapıyorum ben kanamalı hem de.. kuru erik kayısı bol su ve hareket bunlarla geçmezse gliserin fitil var doğal o yine de çok kullanmamalısın. Bir de first 360 sakızı fazla çiğneyince bende laksatif etki yapıyordu geçti çok şükür ya ne günlerdi