1234-i Kızlar merhaba 21 haftalık hamileyim detaylı ultrasona girdim serviks uzunluğum 35 mm çıktı. İnternetten araştırınca 40-50 mm arası normal 34 haftalık hamilelikte 34 mm olur diyor. Benim 35 mm olması sıkıntı yapar mı? Başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba
Yay_kadini 1234-i bana da 12 haftalıkken 36 demişti doktor ilaç kullanıyorum ve bol bol dinlenmeniz gerekiyor
Edos123 1234-i internetten bakmayın doktor sorun olsa söylerdi. Benim de öyle çıktı bir sorun görmedi doktorum ☺️
merii10 1234-i 35.de.normal doktorunuz bı sorun olduğunu soylemediyse strese grmeyin ama bol bol dinlenin. benm de genelde o civarlarda ckiyr başından beri 30-40 arası sürekli degisiyr o degerler
Smyklkc 1234-i her ölçümde farklı çıkabiliyor benim de devlette doktor 35 mm yazmıştı hemde daha 13 haftalıkken sonradan gördüm araştırdım çok korktum özelde de 50 mm olarak ölçtü farklı bir doktor. Yani bilmiyorum neye göre değişiyor ama ultrasonda ölçülen kesin sonuç vermiyormuş
Ebruska_92 Yay_kadini Bana progestan verilmişti ilk haftalarda kafama göre bıraktım 12 haftaya girince 35 mm cıktı uzunlugum devlette siz progestanmı kullanıyosunuz muaynem 11 ocakta acaba kullanmaya devam mı etsem bilemedim simdi
Yeliz34 1234-i takibini yaptır 25 haftada 32mm çıktı benim 29 haftada ölçtüler 15 mm düşmüş yatış verdi
Wera 1234-i benimde 31di ayrıntılıda erken doğum riskin var dediler ama bita doktor söylemedi kısalman var die 30 haftalık olduk sayılır 18e inince devlet hastanesinde risk olarak görüyorlar ondan öncesinde kısalma olsa bile var demiyorlar
Yay_kadini Ebruska_92 evet ben progestan ve duphaston kullanıyorum. Keşke kendiniz bırakmasaydınız doktora danışıp öyle biraksaydınız.bence devam edin Muayne gününe kadar
Aysegul1805 1234-i dün ölçüldü benim 36 mm çıktı 26 haftadayım doktor gayet yeterli dedi içini ferah tut
Fatmac 1234-i 17 haftalık hamileyim doktor benimkine de ölçmüştü şüphelenip 20 mm altı olursa sıkıntı dedi. Bence kendinize stres yapmayın benek etkilenmesin. Doktor sıkıntı olsaydı söylerdi
Ebruska_92 Yay_kadini Aşırı şişkinlik yapıyor sürekli acıkıyorum bu hapı içince 13 haftadayım 8 kilo aldım 1 hafta içmedim sişkinligim indi az yemeye basladım
LamiyaCetinkaya 1234-i ikinci gebeliğim bu ve hiçbir zaman servixim 40-50 olmadı, ilkinde de bunda da Max 35 gördüm ben. Eğer doktorunuz birşey demediyse internetten araştırıp kafanızı yormanıza gerek yok, hamileyiz her şeyi dert ediyoruz zaten 😊🧡