nhlblr Annesininbalbocugu benimde aynı 5 dikişim var sol alt gömülü diş. Ağrım hala geçmedi. Minoset kullanıyorum ama çok az etki ediyor ve hemen etkisi geçiyor. Kuşağıma vurduğu için dayanamaz hale geldim. Bugün karanfil yağı aldım aktardan onu sürdüm iyi geldi gibi. Bugünlük Ağrı kesici almadan geçirdim. İnşallah gece de böyle geçer.
Annesininbalbocugu nhlblr İnşallah biraz evvel iyi olursun canım ben bekarken ameliyat olmuştum antibiyotikle rahatliyordum bide mazejik iyi geliyordu Ama hamileyken antibiyotik ve mazejik kullanılır mı bilemem 🙁
aaasenaaa 12+2 deyiz bizde tam mide bulantım geçti yerim diyorum midem almıyo küstürmüşüz heralde istifra ede ede 🤧 bide çok hassaslaştı midem azıcık baharatlı yesem duramıyorum😖 tek öğün resmen,kahvaltı ve çorba 🤷🏻♀️ Bakalım ilerleyen dönemlerde ne olacak
Sibeltolga asminko345 bri bna laf söylemiş heralde pastelmi ne yazmş admin silmiş sonra postu kitlemş ne yazdgnı gördünmü sn
asminko345 Sibeltolga Kuzu kadın başka konuşucak bişi bulamadınız ne kadar boşsunuz gibi şeyler yazmış 😂 sonra Adm silmiş postu 😂
Sibeltolga Denizinannesiii34 kız pastelmidr nedir bi arkdas bana laf soktu heralde adminde silmiş ne yazmatı merak ettm
Sibeltolga Denizinannesiii34 kız bna laf sokan mühesen nekdar bossunuz falan yazmş asminko345 cevabını vermş zatende pastel hanım ne yazdı onu merak ettm gördünüzmü diye soruyorum admin onun yazsnı slmiş çünkü
Denizinannesiii34 asminko345 ya biri dediki filli boya bisey yazdı bi kadından bahsetti dedimki bende he biliyorum onu zekisin falan dedi gerisini bende bilmiyorum kacirdim😆
Denizinannesiii34 Sibeltolga valla orasını bilemicem pastel diye bi kadın var evet bu uygulamada ama sana laf soktuğunu ben girmedim 😆
asminko345 Sibeltolga Kız bende ona bi sen dolu konuşuyorsun zaten dedim 😂 ortalıktan kayboldu 😂 sonra girdim ki post silinmiş 😃
asminko345 Sibeltolga Valla aşko herşeye karışıyorlar kolay kolay yorum yapmam 😂 Dün gıcık oldum yazdım kadına pastel hanıma 😂
Denizinannesiii34 Sibeltolga kız bosve4 onu olay çıkar şimdi burdada mesajlaşma yeri yokki anlatım 😆😆😆