Sibeltolga Elaylama anam ben. Yiyom yiyom almıyom ben öperim böyle tartıyı kafa mafa atamam yada tartımı bozuk yoksa 😂😂🙄🙄
Annesininbalbocugu Sibeltolga Ben 38+2 haftalık oldum ve sadece 8 kilo aldım 🤣 O yüzden hep yiyorum ne güzel ohh miss Kendimle barisigim kilolara aldırmıyorum fazlada almadım diye hep yiyorum 🤣 Doguramazsin kadar böyle idare etsem keşke
Annesininbalbocugu Denizinannesiii34 Allah olamayanlara da versin inşallah 🤲🏼 Hiç canım çekmedi kendi adıma konuşuyorum öyle herşeyi canım çekmez zaten 🤗 Allah canı cekipte yiymeyenlere bol bol bereket versin onlarda yesin insallah 🤲🏼
Tatlisanne En sevdiğim şey gece kahvaltısı 🤤 abi bi insanın canı gece yarısı yumurta çeker mi ya eşim nasıl yiyorsun manyak misin sen diyor 😁 ben değil bebiş istiyor diyorum doğru ama 🤔🤪kimse beni bolemez yemegimden 👈🤰💁♀️💣
Sibeltolga Tatlisanne benm eşim yemeğin içinde soğandan nefret eder sarmısaktan e haliyle soğansız yemek olmaz adam blendırda ceksen bile kokudan anlıyor kavga ediyo yemiyo hamile olduğumdan beri inanırmısın oda benmle soğanlı yemek yemek zorunda kalıyo hc bısey dıyemiyo benege faydalıymış dedimde 😂😂😂😎😎
Annesininbalbocugu Sibeltolga Ben eşime diyorum kilo aldım diye yok yok sanki sadece siskosun hiç hamile gibi değilsin diyor adam benle dalga geçiyor 🤣
Buseamaikizlerburcu Sibeltolga sende almamissin 5 aya yakinsin zaten 8. aydan sonra aliniyor bi ayda 5 kilo almstm ben
Sibeltolga Buseamaikizlerburcu hemi ozmn bn dikkat ediyim zaten şişmanım ama bence hamilelikte 10 kilo 12 kilo ideal kuzu
Sibeltolga Denizinannesiii34 😂😂 napim aman 1 kilo oynar falan üzülürüm sonra yemeden içmeden kesilirim allah korusun 😂😂
Annesininbalbocugu Sibeltolga Gerçekten hamilelikte soğan sarımsak yemek faydaliymis eşimde bende soğanı sarımsağı yemeklerde olsun normalde olsun peynir ekmek gibi yeriz valla 🤣
Denizinannesiii34 Hsrtm dünyanın en güzel lafı sen yiyebilirsin gel sarılalım arkadaşım 😆😆 biri bana bunu diyince çok mutlu oluyorum napim yiyim bari 😚😚😀
Sibeltolga Annesininbalbocugu bnada aynısını diyo şişko hadi nerde kaldı caylar diye sesleniyo ama bn takmıyom 😂😂 çünkü o beni 90 kilo halimlede seviyodu sonra azim edip 58 e düşmüştüm ozmanda seviyordu sonra 75 le hamile kaldım 76 yım suan hala seviyor 😂😂😂 9 senelik ilişkimiz olunca
Annesininbalbocugu Sibeltolga Valla hiçte maşallah değil sozluyken 59 kiloydum nişana kadar herşey güzeldi nisanlandik 65 oldum nikah kıyıldı düğünün olacak iki hafta önce son gelinlik provam yapıldı stresten kilo almışım gelinliğin arkası düğünde zor kapandı Allah'tan tesetturluyum bişi fark edilmedi düğünde 75 olmuşum valla 🤣 Sonra balayında bı yemişim nasıl yediysem artık bı hafta yine kilo aldım sonra 80 kg hamile kaldım şuan 88 oldum 😂
Sibeltolga Annesininbalbocugu sy keske bnm özürlü de yese bn cok seviyorum şöyle neyse yine yemekle soğanı buluşturcaktm cannz ceker üf 😂
Hsrtm Denizinannesiii34 kız ye ye afiyet olsun bebişine yarasın Bn geçen gün iştahım açıldı dedim nazar oldum galiba 🙄 iştah miştah kalmadı birşey yiyemiyorum ama bazen mutluda oluyorum yiyememekten kilo sorunu olmuyo
Annesininbalbocugu Sibeltolga Allah bozmasın valla bende bekarken bundan 4 yıl önce 91 kilodan 59 kiloya düştüm sonra güzel güzel idare ederken iki yıl önce eşimle tanıştım iki yılda evrim geçirdim 🤣
Annesininbalbocugu Sibeltolga Ha ha ha biz ailecek soğana sarimsaga bayiliyoruz benim ailemden eşimin ailesi de her akşam mutlaka yer 🤣
Sibeltolga Annesininbalbocugu kız aynı beni anlatın biliyonmu gecen sene agustosta nişanım oldu 65 dim bu sene mayısta evlendm stresten ye ye 10 kilo aldm annem bana diyoduki kocayı garantilendin yersin tabi 😂😂😂