Memolininannesi Sabahın 6 sında herkes uyurken senin kalkıp kimyon çayı demlemen yük olurmuş insana 😂 Herkese günaydın 🌸
ASE6154 Memolininannesi saat sabahın 6sıyken yeni yeni hareketleri hissedilen bebişin karnımda horon tepmesi sebebiyle hala uyuyamamak sevdaya dahil mi peki hocam?😄
01180322 ASE6154 ahh, minik prenses 🥹 bu annelik delilik resmen. Bel ağrısından gözümü kırpmadm, eşim yolda gececi calisiyo klkip khvlti indrcem 🥺bn acım kndim için bile yatakta debeleniyiyordm agridan
ASE6154 01180322 yaa benim ağrım yok bugün çok şükür sadece hareketleri uyutmuyor, Allah yardımcımız olsun
Youngmotherr Memolininannesi sabahın köründe oğlumun maşa ve koca ayı için ağlaması da yük oluyor mu 😂
Naressmom1644 Bir şey sorabilir miyim benim bebe de 4 aylık mama içti ama gaz çıkartmadı cikartmiyorda artık uykudan gozleri bayılıyor uyutsam bir şey olur mu Youngmotherr
seizetheday Memolininannesi Günaydın 4 te uyuyup bi çocuğu beslemeye bi eşi uyandırmaya kalkmak ve yakında ikinci çocuk olunca o 1 2 saati de uyuyamama korkusu peki düşünemiyorum
MadameNoire Memolininannesi kocamı işe yollamak için kalktım belimde ağrıyor vallah bi çay demledim kahvaltı edip uyurum biraz daha .. Günaydın kizlarr😄😄😘