Nazlimom 2 yaşında oğlum, Saaat 4;28 olmuş kaç kere kalktı kaç kere uyutmaya çalıştım hatırlamıyorum bile deliksiz uykuya hasret kaldım🫡 Ne zaman babbaa ne zaman 😂
Dolis Nazlimom kızım 15 aylık gece kaç defa uyaniyor sayamiyorum bile bu ay dış çıkardı tam 27 gündür kesintisiz uyku yok suan bile salliyorum bacak ayak diye bişey kalmadı besiige de kabul etmiyor. Uykuya hasretim bende merak ediyorum kesintisiz ne zaman uyuyacaz
Baharoloji Nazlimom 3 yaşından sonra başladı oğlum memeyi ve bezi bıraktıktan sonra olmuştu bizim biraz daha sabır 😅
mavininblogu Nazlimom 3 yaştan sonra kesintisiz uyumaya başladı oğlum ama bu seferde ben hamile kaldım uyuyamıyorum 5.30 dan beri uyanığım oğlum yanımda derin derin uyuyor
Merve1414 Nazlimom kesintisiz uykular hayal 2 ve 4 yaşında 2 oğlum var ikisinin uyuma saatleri aynı değil ecede biri 3 biri 2 defa kalkar hamileyim bel ağrısından kendim uyuyamam boğazlarım fena agriyo hastayım çocuklarımız 10 yaşına falan gelince rahat uyuruz heralde ozamanda başka dertler başlar
Sadeceanne2 Nazlimom 🥴🥴🥴inan ki hiç bir zaman hibi geliyor ama değerini bil çok özlüyor insan o uykusuzluğu bile Rabbim sağlık versin