Babyycutee Bu saat oldu uyuyamadım 5+3 üm karnıma ara ara sancılar vurup duruyor uyutmuyor da bi pozisyonda da duramıyorum midem bulandı ki hiç bulanmaz internette bebeğin büyüdüğü için vs yazıyor ama bilemedim varmı başına böyle bir şey gelen
Tugcetarar Babyycutee gebeliğin başında banada oluyordu mide bulantısı 5 haftalikken başladı sonra devami geldi zaten bol bol su icin doktorum bana öyle demişti tuzlu cubuk bide en azindan bastirsin pozisyona gelince korktugun icin rahat edemiyosun dogal olarak suan 37 haftadayim ben sizin gibiydim ama stres yapmayin akisina birakin biraz
amayinedeiyiilerledim Babyycutee çok normal rahminiz büyüyor ☺️ kanama vs yoksa korkmayın elinizi karnınıza koyun konuşun, salavat getirin rahatlıyorsunuz🙂
SosyologsMom Adet döneminize yakın zamanlarda normal olması kahve rengimsi yada normal kanama gibi lekelenmeniz yoksa endişe etmeyin
Ezgolii Babyycutee bende 5 haftalığım çok şiddetli olmadığı sürece korkma benimde ara ara yokluyor adet olcakmışm gibi sancılar oluyo bel ağrılarıda oluyor gayet normal kanaman olmadığı sürece doktorluk bi durum yok 1 haftan dolmadan hastaneye git keseyede baktır genel kontrol de olur iiçini ferah tut
Babyycutee bbaby44 aslında bu 2. Gebeliğim tecrübeliyim fakat ilkinde hiç böyle olmamıştı uyutmayacak şekilde sancılar girince bebeğe bişey olmasından korktum