susaMom_ kızlar 13+3 haftalık hamileyim ilk kez hastalık geçiriyorum baş ağrım çok fazla boğazımın sol tarafında doluluk var hapşırma var burun tikanikligi var ne yapicam bilmiyorum uyuyamıyorum burun tıkanıklığından önerileriniz var mı ?
EmineKenan81 susaMom_ hayır kekik hamilelikte iyi değil her türlüsü istersen araştır bak. Mümkün olduğu kadar sıvı tüketimi yap. Bol bol meyve ye. Burun açıcı sprey varsa evde onu kullanabilirsin. Bende 32 haftAlik oldum geçen ay senin gibiydim doktorum paroldan başka bişey vermedi. Burun spreyleri deniz suyu oldgu için bir zararı yok eczaneden kendim almıştım çok iyi geldi. Geçmiş olsun 🤗
susaMom_ Elffyns Şuan hava nemlendiricim var çay ağacı yağı damlattim buhar veriyor bu şekilde ama gerçekten faydası yok kekiktende korkuyorum normalde suyunu içerdim çok rahatlatirdi ama riske atmak istemiyorum gebelik haftam düşük diye
susaMom_ EmineKenan81 Burun spreyim deniz sulu değil canım damar buzenlerden internette kullanmayın yazıyordu o yüzden kullanmadım illiadin diye bir marka, vitamin mi vurdursam diye düşünüyorum ateşim ortalarda şuan genelde enfeksiyonlu hastalık geçiririm
susaMom_ Elffyns Ben riske atamam canım doktora da ulasmadim o yüzden doğal yöntemlerle düzeltmeye çalışıyorum şuan