Cerentas-tan Doktorun söyledigine göre 5 haftalık hamileyim betam 500 istenmeyen bir gebelik yaşıyorum 5 aylık bebeğim 2 yaşında kızım var zaten ve hamilelige dair hiç bir belirtim yok sizce kalbi durmus olabilirmi başına gelen varmı
Adenala Cerentas-tan Sanmıyorum kalbinin durduğunun belirtiyle alakası yok zaten ultrasona girmeden bilemeyiz 5.5 aylık hamileyim hiç belirti yaşamadım bebeğim sağlıklı çok şükür 🙏
Yenianne7 Cerentas-tan Tövbe yarabbim. Allah korusun. Bunu biz bilemeyiz ki ama doktora gitmek daha mantıklı olur
Nisaa1 Cerentas-tan 5 haftalık gebesiniz zaten çok belirtiniz olmaz diye düşünüyorum veya önceki gebelikleriniz nasıldı öyle baz alın ama bu şekilde düşünmeyin yarın bi kontrole gidin isterseniz
2erkek1kiz Cerentas-tan 5 haftalık olduğunu nerden buluyorsunuz doktor kese yı gördü mu çünkü 500 civarı 3-4 arası haftalık gebelik beta sı 1200 üstü 4-5 oluyor eğer sadece beta cıktıysa tekrar betaya baktırın yukselıp alcaldıgına Sağlık ocağında belkı kımyasaldır yanı çocuk güzel bırsey ama araları aşırı az 2 sının bu 3. De şimdi gelırse dıger ıkısıne yazık olur siz de çok yorulursunuz hamıle olup olmadığınızı ogrendıkten sonra hamıle degılsenız ya sprıal yada kol implant ile korunma yöntemini arastırın derim 💕👍
Cerentas-tan Afedersiniz su bile içsem kusarzdım ikisindede ögrendigim ilk gunden beri hep öyle olurdu bunda hiç birşey his etmiyorum
Nisaa1 Cerentas-tan yani çok bişey diyemiyorum ama yinede öyle düşünüp psikolojinizi etkilemeyin 5 aylık bebeğininizde var en yakın zamanda kontrole gidin
Zeytop Cerentas-tan belkide istemediğiniz için rabbim daha kolay bir hamilelik sunucak ? O yüzden ilkleri gibi sorunlu başlamamıştır ama nasibi varmış ki gelmiş kendinizi psikolojik olarak yavaş yavaş hazırlayın zaten 9 aya kadar küçük çocuğunuzda kendini biraz toparlamis olucak hayırla sağlıkla gelsin diye dua edin