KuzeyinAnnesi10 dugme_24 hala böyle başlık açan var mı ya şaşırdım. İstemedim gerekte yok hediye alınsın diye çocuk doğurmuyoruz acısıyla tatlısıyla 9 ay zor da geçse ne gerek var ödül olarak evladımı kucağıma sağlıkla alayım yeter ki. Biz hamileyiz zorlandık onalrdan zorlandı o zaman onalra da hediye alınsın. Yarıştırmak çok saçma 🤦🏽♀️ Sene olmuş 2024 hala doğum hediyesi konuşuyoruz.
2prenses_masal-oyku KuzeyinAnnesi10 gız daha girmedik 24 eeeeğğ dur hele biiiğğğ 😂 bende istemedim kendisi aldı da hamilelikte rahat ediyim diye benimki heralde yoksa doğum hediyesi ilk bebemde de istemedim bundada dememiştim al diye banada saçma geliyo doğum hediyesi elinde bi çiçekle gelse yine kâfi bence varlıkları bile yeter 🤷🏻♀️🩷🙈
asell13 dugme_24 oğlum doğdu çiçek bile almadı 🙄 bu bebekte 100 gr altın söz verdi ama almayacak biliyorum 😂😂 hatta ben kendi altınlarımı verecem galiba araba almak için 🤷♀️😂😂😂
asell13 Beeyzanurr insanların mutluluğunu paylaşmasına bile laf ediyosunuz şaka gibi bana çiçek bile almamıştı eşim ama hanımefendiye gelen hediyelere hiç üzülmedim niye üzüleyim
Beeyzanurr asell13 siz uzulmuyor olabilirsiniz ama esinden siddet gören zor hamilelik geçiren bir sürü insan var hergun post aciyorlar. Bazı seyler gizli kalmali
DENIZ_55 Eylulpera Aynen katılıyorum sana bende 14 aralıkta dogum yaptim sezeryan ile acil 19 kaybettim tek bebegim yaşasa idi hicbirsey istemezdim ama benim paşam cennet küsüm gitmis villa alsa zerre umrumda değil valla😔
asell13 Beeyzanurr bu seferde bu anneyi kırıp üzüyoruz herkesin şartlar aynı olamaz zaten mümkün değil böyle şeyler düşünmeyelim tebrik edip devam etmeliyiz bence 🥰
2prenses_masal-oyku dugme_24 robot süpürge ,kurutma makinesi aldı bide doğum dan sonra elektrikli sallanan ana kucağı diyo ana kucağına ihtiyacım çok yok ama işte heves etmiş kendisi alcam diyip duruyor🤷🏻♀️bunlarıda ben istemeden almış normalde ben sadece bi çiçek buketi istemiştim her zaman aldığı şey tabiki de doğumda ayrı hoşuma gider motive olurum demiştim o kat katını yapmış allah razı olsun 🤲🏻🥰
UralYlmz dugme_24 Philips aqua hem süpürüp hem silen süpürge mi tavsiye eder misiniz memnun kalmadığınız yönleri var mı ☺️
Dadymom1 dugme_24 Maddi şeyleri tek başıma yapacak güce sahibim 😅 hepte kendim yaptım, arabamı değiştirmekte dahil bebeğimiz sağlıklı dünyaya gelsin, bizim için yeterli ❤️ Saçmalık bu hediye olayları, ağzınla isteyince hediye olmuyor, içten gelmesi önemli.