Calasun Buseamaikizlerburcu peki bu sertlesme ile sanci oluyormu bel sirt bolgesinde yada nefesiniz kesiliyormu?
Ezgi14 Buseamaikizlerburcu ozellikle geceleri oluyor gunduz hic yok nerdeyse gece rahatsiz ediyor ve makatta da baski hissediyorum. Makatta baski hakkimda bilginiz var mi
Buseamaikizlerburcu Calasun ayyy evet nefesim kesiliyor kaburgalarim varya oyle bi sıkıyorki anlatamam
Buseamaikizlerburcu Ezgi14 aynn geceleri oluyor canim bas gelisse makatta baski oluyor bndede vardi ittiriyor arkadan hissediyom valla bide aniden karin agrisi oluyomu sizde tuvalete cikma istegi geliyor gidiyom ama geçiyor
Ezgi14 Buseamaikizlerburcu ya gecmis postlar da makatta baskiyla ilgili biri makatta baski oldu acil doguma alindim yazmis ondan korktum biraz. Alakasi yoktur insallah doğumla o sekilde ..
Ezgi14 Buseamaikizlerburcu karin agrisi oluyor bende hani ishal deki gibi ama oyle bir durum yok son zamanlar gerçekten degisik
Deletedmom00012 Evet sancı olarak çıkar. Düzensiz olur genelde bu haftalar. Doğuma hazırlık. Yalancı sancılar...