Busraaa1014 Sezeryan sonrası ağrı kaç gün sürüyor ? Ve göbek deligimde dışa doğru şişme var normal mi ,? Yeni sezeryan oldum 3.gunum merak ettikleriniz sorabilirsiniz 😊
Kiwitoveannesi Busraaa1014 göbek fıtığı olmuş olabilirsin canım 10 güne kendine gelirsin göbeğini kontrole gittiğinde doktoruna danış fıtık olabilir
Mavideniz26 15 gune tamamen toparlanirsin… 10.gun rahat olursun artik ama .gobegindeki şişkinligi bilmiyorum olmamasi gereken birsey aslinda
Busraaa1014 Mavideniz26 Bazen iki üç güne çok iyiydim olanlar oluyor bende bende sorun var sandım eğer öyleyse iyi
Busraaa1014 Kiwitoveannesi göbek fıtığı ne oluyor tam olarak? Güzel geçti çok şükür korkulacak bisey yok ama karnım sis tuvalete cikiyorum çok şükür ama karnın sis olmasi göbek deliginin şişmesi normal mi merak ettim. Bide hala kalkarken açıyor tek kalkamıyorum ağrı tam olarak ne zaman geçiyor
Busraaa1014 Elfanne İnşallah ya 1 haftaya da razıyım. Bebeğimde yok kuvezde olsa belki daha çabuk toparlardim
Kiwitoveannesi Busraaa1014 sonuçta ameliyat geçirdin canım kolay değil 10 günü buluyor ayağa kalkman gobeg fıtığı göbek deliğin şişiyor agri yapıyor
Busraaa1014 Kiwitoveannesi Bazen iki üç günde toparlandım zamanlar oluyor ya acaba bende mi problem diye düşündüm. İki gün hastanede bişey anlamadım da bakalım yarın daha iyi olurum inşallah yesekkur ederim
Kiwitoveannesi Busraaa1014 hastanede sürekli ağrı kesici falan yapıldığı için anlamamış olabilirsin ama 10 günü bulabiliyor kişiden kişiye değişiyor eşimin kuzeni 1 ay kalkamadım herkezde farklı oluyor
Mavideniz26 Busraaa1014 yok ya gun gectikce hafifliyor zaten bide bol bol yuruyus yap daha hizli toparlanirsin
Busraaa1014 Elfanne Amin canım çok teşekkür ederim. 35 haftalık doğdu 3 gün önce solunum yolu sıkıntısı vardı ve suyumda kirlenme olmuş tedbir amaçlı aldılar şimdi solunum iyi ama yinede emme refleksi olsun dediler bekiyoruz. Suyum azaliyordi 2 cm açıklık vardı ve en sonunda suda kirlenmede olunca kaka ihtimaline karşı acil sezeryan oldum
Busraaa1014 Kiwitoveannesi şükür kalkıyorum sadece yanıyor dikişler bazen batıyor. Kalkınca iyiyim kalkana kadar sorun ama oda geçer heralde bir iki güne 😂
Kiwitoveannesi Busraaa1014 evin içindede olsa bol bol yürü canım bende ilk gece hastanede sabaha kadar yürüdüm yürüdükçe açılmıştım