Balmommyy Son 99 bundan sonra zaman nasıl geçer bilmiyorum ama bana geçmiyor gibi geliyor 2. Kızım geliyor herşeyimiz hazır bekliyoruz prensesi sağlıkla gelsin inşallah sizde durumlar nedir kaç gününüz kaldı ?
Kiwitoveannesi Balmommyy bizde bu gün son 99 gün kaldı 24 haftaya girdik 37 haftada oğlumla kavusuxaz tansiyonum yüksek olduğu için ilk oglumlada 37 haftada kavuşmuştuk sağlıkla gelsinler bebisler
1sadeturkahvesii Balmommyy son 98 26. Haftamıza girdik an itibariyle 🤭 banada geçmiyor zaman ocak ayından sonra hızlı geçer inşallah ümidim o yönde 😂 hazırlıklarımız bitti sayılır sağlıcakla gelsin kızlarımız 🌸
gokyuzununogrencisii Son 58 🥳 benim de ikinci kızım oluyor inşallah bide sağlıkla kucağımıza alsak ahh❤️❤️
nisanne Balmommyy son 💯 bizimde sağlıkla hayırla gelsin inşallah bebislerimiz , benimde kızım olucak inşallah
alleynagg18 Balmommyy son 29 uygulamaya göre inşallah sağ salim vaktinde kolay bi doğumla kavuşuruz 🥲🤎
Faide2147 Balmommyy benimde 79 günüm kaldı ikinci gebeliğim erkek olacak daha yeni yeni başladım alışverişe yavaştan