Acemiannedenterfi Kızlar dizi izlemem normalde yani tv izlemem 😂 ama sandık kokusuna bayıldım ya var mı önereceğiniz başka dizi kızıl şerbeti diyorlar o nasıl
FatSon9993 Acemiannedenterfi ben ateş kuşları ve kardeşlerimi izliyorum onun dışında sanki pek tv izlemiyorum 🤭🤭
Boncukk123 Acemiannedenterfi 3 dizi izliyorum sandık kokusu sakla beni ve kızılcık şerbeti sarıyo yani izlemeye çalışıyorum her hafta ☺️
gokyuzununogrencisii Acemiannedenterfi bende TV hiç aramam sadece eşim haber maç bakar kızım gün içinde çizgi film izler isterse 😊 amaaa pazar günleri yargı der susarım.🥳 İzlediğim tek dizi 😻
Sweety11 Acemiannedenterfi bende sandık kokusunu sevdim ama kadının kocası nasıl bir insan deliriyorum 😕
Balbebek012 Acemiannedenterfi kızılcık şerbeti izliyorum sadece bir de geçen ömer denk geldi ömer de güzelmiş
minimix Acemiannedenterfi ben de senelerdir tv izlemiyodum netflixte bişeyler aramaktan artık çok yorulduk bu hamilelikte 😂 Perşembe günleri urazın yeni dizisi başladı sakla beni ona sardık Cuma kızılcık şerbo PZt ya da Salı mıydı kızıl goncalar yeni favorimiz 😂
Sergul1425 Acemiannedenterfi kızılcık şerbeti harika ya bitene kadar tv önünden kalkmam kaçırdığım bölüm olursa ertesi günü İnternet den izlerim gönül dağı çok güzel bir dizi bu iki dizi dışında tv izlemiyorum
MinikkCivcivim Acemiannedenterfi kesinlikle gonul dagi izleyin derim👌🏻bende rv izlemem ama gonul dagini bastan izleyip bitirdimm ve emin olun suanki dizileri bin basar😊
Aysegul58 Acemiannedenterfi Gönül Dağı Kardeslerim Yabani Hudutsuz Sevda ve Yalı çapkınına bakiyorum bende..
mombaby_ Acemiannedenterfi Kızılcık Şerbeti ile Kirli Sepeti var fox tv de oda sarıyor temizlik yaparken felan izliyorum geleceğin yasak elması olucak bence