Nur7536 Kızlar kaçıncı haftada bıraktınız sadece corasprin kullanıp sonra bırakıp doğum yapan var mı bırakınca birley olacak diye korkuyorum
Minigiim-vebenn52 Nur7536 coraspini bıraktırdı doktorum 34 te iğneye geçirdi doğuma kadar kullanacakmışım sana da öyle yapar muhtemelen
naneliseker_ Nur7536 korkmayın, sizin için bıraktırma zorunda doktor. 32.haftada bıraktırdı doktorum.
Yasminnnnn Nur7536 Nur7536 beş haftalık gebeyim yeni başladım 32 haftaya kadar devam edilecek bir önceki hamileliğim gebelik zehirlenmesi olduğu için sen neden kullanıyordun canım
Nur7536 Minigiim-vebenn52 sadece bırakacaksın dedi iğne fln demedi daha önce düşüğüm olduğu için vermişti
Nur7536 Minigiim-vebenn52 canım dediğin çıktı iki hafta sonra başlıcam bende iğneye sordum içim rahatladı vallahi
Minigiim-vebenn52 Nur7536 ilkte bana da öyle demişti 34 te bıraktırcam demişti 34 te gittim her ihtimale karşı iğneye devam dedi sende aklında kalmasın iğne kullanabilir miyim son ana problem olur mu coraspini bırakınca diye sor
Nur7536 Yasminnnnn daha önce 4 aylık düşüğüm oldu ondan başladı ama sonra bana iğne kullanacaz fln demedi randevu de bulamıyorum kesince başka birşey kullanmama gerek olur mu acaba
Yasminnnnn Nur7536 kuzenimin düşüğü olmuştu sonraki gebeliginde son aylarında iğne vermişti doktoru randevu bulamiyorsan eğer yinede bir doktoruna sor için rahat etsin canım
Nur7536 Minigiim-vebenn52 yok canım kafama göre bırakmam randevu yok ama gidicem görüşmek için sorucam inşallah