Gulizartas Kızlar Gebelikde en tiksintiğiniz şey nedir? Benim şuan tavuk et hiç bir şekilde yiyemiyorum sizde neler 😊
Gizemlibirisi007 Valla afedersiniz bi b*ktan tiksinmedim maşallah her şey gözüme güzel ve lezzetli geliyor ve çılgın gibi de yiyorum hepsini……
gokyuzununogrencisii Gizemlibirisi007 Gulizartas 32 haftalık olucam artık ilk günden beri tavuk et asla yemedim uzun bir süre de yiyemicem bence doğumdan sonra bile aşırı iğrenç gelio bana, çok zor bsiey bu🥴
Gulizartas Melike_4949 ayyyy evet ilk gebeliğimde çok kötü geçti sürekli istifa ediyordumbbu gebeliğim sadece bulantılarım vardı 3 gün yemek yemediğimi bilirim çok şükür geçti.
gulruba Minigiim-vebenn52 Ben de herkese karşı daha sabırlı sevecen oldum komik olmayan şeylere bile gülesim geliyo 😂😂
Minigiim-vebenn52 gulruba maşallah bana her şey batar oldu kız sevdiğim insanların bile yaptıgı dediği her şey gözüme batıyor 🤣🤣🤣 hep arama mesafe koydum sanki
Minigiim-vebenn52 Gulizartas iyi senin geçmiş sonradan ben 35 im hala kusuyorum sabahları devam ediyor