Nergiz7 Ağzınızın tadı bozuk mu sizin de ? 13. haftamdayım hâla ağız tadım bozuk, bazen tükürme ihtiyacı da oluyo. Var mı benim gibi ? Ne zamana geçer tahmini ..?
1palyaco Nergiz7 bozuk maalesef 6.haftadan beri aynı. Dilimde aft/pamukçuk oldu doğurup ilaç kullanabilene kadar da geçmeyecek büyük ihtimal .
1zehrs Nergiz7 ağızımızda tad mı kaldı 😅 sürekli acı acı su geliyor ağızımda ne tad var ne bişey hiçbir yediğimden memnun olmuyorum sürekli ne yesem de geçse ne yesem de midemi bastırsam en az hasarla öğün bitse diye düşünüyorum 13 haftalık olacak😭😭
Newmommyy Nergiz7 ağızdaki fazla tükürük 15 ten sonra geçiyor ama tat için üzgünüm sanırım doğuma kadar çekeceğiz :)
Seyma5461 Nergiz7 30. Haftadayım hala ara ara oluyor tamamen geçmedi benimki ama ilk başlarda çok kotuydu artık o tattan dolayı midem bulanırdı 20. Haftadan sonra filan hafifledi benimki
1zehrs Nergiz7 ay inşallah ya şöyle bandıra bandıra bişey yesem tadını ala ala rahatsız olmadan hayal ediyorum hep 😂
1zehrs Canselheves henüz belli değil 2 hafta sonra net olur diye 2 hafta sonra gitmek istiyorum 15 haftalık belli olur heralde
karaguzelirem_ Demir ilacı kullandığım için ağzımda sürekli paslı demir tadı var nedenini bilmediğim şekilde bazen de kan tadı alıyorum sanki ağzımda biyer kanamışta yanlışlıkla kan yutmuşum gibi 🤷🏻♀️
Zeynepkrkytlli Nergiz7 17. haftamdayim hala var ama baştaki günlere göre azaldı ara sıra oluyo Ağzın acidikca ağzını çalkala tükür dişlerini fırçalamayı ihmal etme bide oneo sakız cignedim ben yine ara ara oluyo ama tek tük
Hilallklc Bende 30 haftalik oldum hala devam ediyor ne yesem agzimda tuhaf bi tat hic gecmiyor bende çozumu sakız cignemekte buldum surekli sakiz cigniyorum birtek sakiz agzimdaki o tuhaf tadi yok ediyo
Busragokhan0911 Hilallklc Bu ben ağzımdaki acı tadı bir tek mentollü sakız geçiriyor. Asla sakız çiğnemeyen ben sabahtan akşama kadar sakız çiğniyorum 😂😂
Merve022019taha Bende 10.haftamdayim.asiri mide bulantısı kusmuyorum ama sürekli bögüruyorum kaç metre öteden koku geldimi dayanamiyorum sonra baktim olmadı mide bulantısı için ilaç aldım bugün inslh faydası olur sizde de öyle oluyor mu.
Merve022019taha Nergiz7 benimkide prizin yazıyı.tok karnına bı tane.siz akşam mi sabah mi kullanıyorsunuz acaba.bu mide bulanti hapları.aksam mi yoksa gündüz mu kullanmak gerekir ona göre etkisi daha fazla hangisi olması lazım acaba