BeyMi2013 İyi akşamlar arkadaşlar gebelik için önerebileceginiz faydalı folik asit varmı eczaneden alabileceğim ? Daha önce folbiol kullandım ama bir faydası olmadı sizler ne kullanıyorsunuz?
hatice__1 BeyMi2013 yanlış anlamada folik asitten ne gibi bir fayda bekliyordun 🤔 sadece merakımdan soruyorum 😊
cokbilmismom BeyMi2013 vifolic kullandım hamile kalmadan önce hala devam ediyorum 19. Haftadayım. Hamile kalmak için sadece folik asır değilde, yumurta kalitesini artıracak takviyeri araştırın bence
Newmommyy hatice__1 yumurta kalitesini arttırıcı etkisi olan folik asitler de var belki ondan bahsediyordur.
hatice__1 Newmommyy doğrudur belkide eğer öyle bir ilaç arıyorsa IMPRYL var onu kullanmasını tavsiye ederim
amayinedeiyiilerledim BeyMi2013 Folbiol ve regenesis Max kullanmıştım. Regenesis Max için Trendyol da yorumları okuyabilirsiniz
Zeybal34 BeyMi2013 Şuan Q PLUS kullanıyorum. Bitince REGENESİS MAX O DA BİTİNCE DİOFOL. SONRA REGENESİS MAXLA DEVAM… Kutu bitirmeye çalışıyorum. Doktorum bunları önermişti bana. Regenesis iyi. Tadı kötü diyemem çikolata gibi kokuyo ama yutarken tuhaf bi tat bırakıyo. herşeyden önce sonuç iyi.😊