gizem-cbn Hanımlar ilk nst 32. Haftada olmalı ama hastaneye randevu bulamadım randevum tam 33. Haftaya girişime denk geliyor sorun olur mu ki?
Nesfur41 gizem-cbn Yani ağrınınız sancınız yoksa genelde 35. Haftada başlatılıyor zaten ben 35. Haftamda başladım
Smr28 gizem-cbn bende 34 haftada başladm nst ye. Her hafta girmek zorunda mıyız mesela bebeğn hareketlerine bakarız iyi ise gitmiyim diyorm iki haftada bir fln
gizem-cbn Nesfur41 sancım ağrım yok sadece bazen vajinal ağrım illa ki oluyor baskıdan bide bebek hareketlerinden dolayı ağrım oluyor
Nesfur41 gizem-cbn Yok herhangi bir problem yoksa erken daha 35. Haftada başlarsınız doktorunuz zaten yönlendiricek sizi
Nesfur41 gizem-cbn Riskiniz varsa tabi ki başlıcaksınız sancılarınız var mı bakıcaklar ona göre ilaç tedavisi uygulanır gerekirse bebek için ciğer geliştirici iğne başlarlar
gizem-cbn Smr28 zaten benim doktorum riskli gebelik olduğu için kontrollerimi 2 haftada 1 e çekti bebiş iyi ben iyiyim klasik bel kalça ağrılarım var sadece ama yinede gidecğeım
Nesfur41 gizem-cbn Riskiniz varsa atsatmayın alternatif yakın başka hastanelerden de bakabilirsin randevu sağlıcakla haftasını tamamlyıp gelir inşallahh 🌸
Medineuyanik gizem-cbn benim doktorum 35 haftada nst ye başlıyor, o yüzden 35 haftaya randevu verdi bana
MinikKalpb gizem-cbn ben 37 haftalık hamileyim nstye hiç bağlanmadim 2 ocakta kontrolüm var belki o zaman bağlarlar