-zlhzynp- Kızlar acil yardım lütfeeennn... Bebek arabası görmekten iflahım kurudu. Detaylara takıla takıla kendim zorlaştırdım işimi. Bütçemi çok aşmadan aşırı paralar vermeden 1000 lira dahilinde en iyi bebek arabası araştırıyorum. Lütfen yardım!!!
ebrarmom08 -zlhzynp- https://www.civilim.com/baby-enzo-gold-elite-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-63963-syh
Merwon -zlhzynp- bende sen gibiyim canım. Bugün forumda dolaşırken joie literax den çok memnun kalındığını okudum. Araştrdm fiyatı da gayet uygun. Bi araştır derim.
ATC -zlhzynp- ben e bebekten babyplus talebelik sistem bebek arabasını aldım indirimdeydi 750₺ di şimdi 800 civarı bişey galiba daha kullanmadım Canım😊
Sinefcengizcetin İnstagramda bebeworld diye bi sayfa var bak derim ben sipariş ettim ama daha kullanmak nasip olmadı . Gayet hoş ve kullanışlı fiyatı da çok iyi 🙏🏻
-zlhzynp- ElifNrkly bende onu düşünüyorum gönlüm cadillac dese de 2 sene kullanılacak şeye o kadar para vermek istemedim☺️
ebrarmom08 -zlhzynp- evet ben bnu dusunuyorum.zaten baska arabalara bakmiyorum bile burda kullanan anne adylarida cok guzrl cok kullanisli olduklarini soyledi