Rky02 Kızlar 33 haftalık oldum inanılmaz şekilde eklem ağrılarım var ve bugünde sadece bel ağrım çok şiddetli çözümü olan varmı :(
3438FG Rky02 Herkese söylüyorum doktorunuzada danışabilirsiniz. Maden suyu için günde 1 defa. İnanın çok faydası oluyor.
11-02- Rky02 bende 35 haftalığım sabahtan beri şiddetli bel ağrım var ve her 15 dk bi karnım kasılıyor bakalım takipteyim
Lokumcuk Rky02 içebilirsen maden suyu , icemiyosan magnezyuma başlaman lazım + kabızlık sorunu yoksa muz
gizem-cbn Rky02 doğum yaklaşıyor sonuçta belkide normaldir yakın zamanda gidebiliyosan bi doktora git tabiki
Rky02 gizem-cbn bel ağrısı olurmuş ama bu kadar şiddetli doğuma yakın doğum zamanı oluyormuş yorumlara baktığımda
Enas2365 Rky02 34. Haftadayım ağrılardan hayatta kalmaya çalışıyorum şuan. Doktoruma bugün yine sordum bu zamanlarda normal dedi. Yapacak bir şey yok doğurunca bitecek.
melteW Rky02 magnezyum kalsiyum b12 değerlerinizin iyi olup olmadığına baktırın ben de vardı o şikayetler ek destek aldım vitamin daha iyim çok şükür