Tugce_23 @"Beeyzanurr ben 11.30 doğumdan çıktım 17.30 ayağa kalktım ilk ayağa kalkarken ağrı oluyor oda dayanılmicak gibi bir ağrı değil
Ayperigun Karna bastırırken canınız acıdı mı? Zaten spinal da uzun bi süre uyuşuk kalındığı için karna bastırmaları vs çok hissedilmiyormuş diye duymuştum sizde nasıl oldu süreç
zumraninannesii Ayperigun hayır bnde sezaryen oldum sonradan bastiriyorlar bnde öyle oldu uyuşukken değil zaten o bastırma ağrıyor ben elini tutmuştum hemşirenin yapma acıyor diye
Tugce_23 @"Ayperigun uzun süre uyuşuk kalınmıyor benim uyuşukluğum 1 saate geçti bastırırken acı hissettim ben
Elif2143 Tugce_23 canım benımde tamsıyonum yukselıyor sen proteın kacagı felan mı cıktı acaba neden erken doğuma alındınız. Kaç gr doğdu bebısınız kuveze girdi mi? Banada erken doğum dedıler ama evde tansıyon takıp edıyorum suanlık. Tansıyonunuz kaç oluyordu
Tugce_23 @"Elif2143 20leri buldu benim ve bebeğim kilo kaybetmeye başladı 1945 doğdu bebeğim küvezde hala ciğerleri iyi değildi ama şuan iyi Allah’a şükür ciğer geliştirici vuruldum bir işe yaramamış bende
Elif2143 Tugce_23 allah tez zamanda bırbırınıze kavustursun canım rabbım sağlık versın. Kucagını bos bırakmasın ınsallah
Ayperigun zumraninannesii Peki karna bastırırken alttan da vajinaya müdahale oluyor mu kan çıksın diye
HandeGezer Tugce_23 bende de tansiyon yükseklerde 14/9 larda ve acayip bulantı var ayaklarım, bacaklarım çok şiş. İdrarda protein çıktı. Sende başka belirtiler var mıydı?