smnbr Kızlar selam 33.haftamdayım. 32 de çalışır raporu aldım. İşe araçla gidip geliyorum. Ev ve iş 6-7 km ve çok fazla trafikli bir yer değil. Bazen evden de çalışıyorum, yani hergün gitmiyorum. 37.haftaya kadar bu şekilde devam edebilir miyim sizce?
Enu1004 smnbr edersiniz bence. Bir de ların büyüklüğüne göre değişir. Ben 36 dan sonra biraz zorlandım. Şimdi hiç kullanamıyorum yavrum çok sıkışıyo sanki😃
K-Canseven smnbr 35-36 dan sonra zorlandım, mecbur kullandım. Ama çok da sağlıklı olmuyor. Kafamı çevirip bakarken bile zorlanıyorum.
Tazeanne68 smnbr ben 26. Haftada bıraktım çünkü ağrılarım ve bazen kramplar oluyor korktum araç kullanırken de olur diye eşim gelip götürüyor gidecegim yere falan
Esoo7 37+2 deyim cuma günü doğuma gideceğim bugün kullandım sorun olmadı ama sancı ve göbek büyüklüğü kişiye göre değişir ben kendimi doğuma bile götürürüm diye düşünüyorum 😂 hamileler için olan emniyet kemerini kullanabilirsiniz birde araçlarda direksiyon yüksekliği ayarlanabilir
Esoo7 smnbr emniyet kemeri aparatı yanlış bilgilendirme olmasın ☺️ bende instagramda görmüştüm karnı sıkmıyor uzun yolculuklarda kurtarıcı olur diye düşünüyorum ben ihtiyaç duymadım