11-02- Kızlar gün içinde üç dört kere karnım taş gibi oluyor sonra eski haline dönüyor kasılma mı bu ? Kasılma nasıl bir şey ?
Aylinnnnnnn 11-02- kasılma tam olarak böyle bir şey karnın sertleşmesi ve vajinada baskı hissetmek bebek içerde gerilmiş gibi hissetmek
Ebruli_08 11-02- evet tam tarif ettiğin gibi önemli olan bunun üst üste olması ve 1 dakikanın üzerinde olması
11-02- Ebruli_08 35 haftalığım 15 dk ara ile kasılıyor karnım taş gibi oluyor bir dk filan sürüyor sonra geçiyor
Ebruli_08 Arenn1 doktoruna söyle canım rahim ağzı uzunluğuna felan baktır ama o haftalarda bende yaşamıştım genelde magnezyum eksikliğinden dolayı oluyor doktorundan magnezyum iste
Ebruli_08 3438FG tam nedenini bende bilmiyorum ama genelde çoğu yalancı kasılma oluyor rahim kendini doğuma hazırlıyor zaten gerçek sancıyı anlıyorsun Bir de okuduğum kadarıyla susuzluk falanda kasılmayı etkiliyor muş
11-02- Ebruli_08 ediyorum cnm bide bel ağrısı var ne oturabiliyorım ne yürüyorum sanki belim ikiye ayrılacak ya ama kasıklarımda ağrı vs yok
11-02- umrumdadegil takip ediyorum cnm kasılma ve bel ağrısı var şuan kasık ağrısı vs yok sadece belimde fena bi ağrı var ve kasılmalar var