_momy_9 Merhabalar 5 haftalık gebeyim 2 gündür sancım ve pembe bazen de kahve rengi akıntım oluyor biraz fazla yürüdüm iki gündür biz bu gebeliği çok bekledik sizce birşey var mıdır 🥺 sancım olması pembe akıntım olması normal mi 😔
071018 _momy_9 doktora gidin pazartesi ve fazla yürümeyin ayakta durmayın ilaç başlar buyuk ihtimalle doktorunuz progestan bende kullanmıştım
Kbr-05 _momy_9 kahverengi akıntı tehlikeli değil de pembeye kırmızıya dönerse bekleme demişti doktorum, kahverengiyken de progestan iğne oldum sizde hiçbir iş yapmayın bol dinlenin bol su için ve doktora görünün mutlaka
3438FG _momy_9 Lütfen normal diyenlere aldırış etmeyin. Bir doktorunuzla görüşün. Herkesin bünyesi bir değil.
_momy_9 071018 pazartesi yılbaşı tatili nöbetçi doktor vardır sanırım gideyim mi sizce Salı günü sağlık ocağına randevu aldım ondan sonra özele giderim diye düşündüm ama🥺 korkuyorum da çoğu kişi yerleşme kanamasıdır diyorlar
071018 _momy_9 sağlık ocağı birsey yapmaz acile gidin yine de büyük şehirde yaşıyorsanız illaki nöbetçi doktor vardır yardımcı olurlar
Pamuk _momy_9 Lütfen doktora gidin geç buldum diyorsunuz.Gebelikte hiçbir kanama ve lekelenme normal değildir.Herkes çok biliyor hemen yerleşme kanamasi diyorlar.Bende de oldu hemen acile gittim düşük riskim vardı iğne ilac kullandım.
071018 _momy_9 doktora gitmelisiniz beta değerinizi göre sizi yönlendirir yüksek ise keseyi görür kaç haftalik olduğunu veya hamile olduğunuzu kesinleştir
_momy_9 071018 uygulamadan son adet tarihimizi yazınca 5 hafta diyor tabi yumurtlama zamanından benim sayımımla 3 hafta
071018 _momy_9 sağlık ocağında beta değerinizi neydi uygulamalar tahmini en iyisini doktorunuz söyler kaç haftalik olduğunuzu