Esraalic Ciwan-76 bende erkek olduğunu öğrendim zaten hep erkek hissediyordum çok net konuştu banada değişir mi dedim değişmez dedi yavaştan bir şeyler de almaya başladım umarım değişmez 😂
Ciwan-76 Esraalic bence almaya başla 🥰 hem illa mavi renk şeyler almak zorunda değilsin daha unisex renkler ve tarzlar tercih edebilirsin. Mint yesili gibi 🥰 mavinin bazı tonları da aynı şekilde öyle. Turuncu, sarı, beyaz,kırmızı da 🥰
Ciwan-76 zelis63 zaten ilk ve tek tahmindi daha önce hiç cinsiyetle ilgili bir konuşma olmamıştı öğrenmek istemiyordum çünkü 🤗 doktor yüzde yüz oran verdi hatta 🌺
Cnnbzn Ciwan-76 Aynı durum bendede oldu ilkgünden beri herkes erkek erkek diyip durdu . Bende yalan yok hep erkek gibi hissettim ve galiba bu bebeğim erkek dedim çünkü kızımdan çok farklı bir hamilelik geçirdim ama 30. Haftamdayım ve kesin kız 😂sağlıkla gelsinler inşallah 😇🫶🏻
Ciwan-76 Cnnbzn aminnnn inşallah hayırlısıyla 🤲🥰 bizim içimizde küçücük canlar yeşeriyor ve bu mucizeyi her gün hissediyoruz her gün aynı havayı aynı duyguları aynı tatları aynı hisleri paylaşıyoruz onlarla 🥰 bize sağ salim gelsinler inşallah hayırlısıyla 🤲
zelis63 Ciwan-76 ne güzel bana göre ilk kızın olması büyük şans benmde 2. Hamilelik bir oğlum var çok istiyorum bir kızımda olsun ❤️
Cgdmerl Ciwan-76 beklerseniz herseyi daha net görürsünüz o halde bekleyin. Risk olsa da olmasa da hepimiz korkuyoruz duyacagimiz şeylerden sizi anlıyorum içinizi ferah tutun her sey güzel olacaktır
Melisdila Aslan04 bende de gösterdi resimde pipi var ama bugun gittim iki cinsiyet görüyorum dedi yarım saat baktı kız dedi ben huzursuzum emin olamadım 14 . Haftadayım
Aslan04 Melisdila biliyorum o huzursuzlugu.. bende oyleyim bi kizim var oglum olmasini cooooook istiyorum
Melisdila Aslan04 cnm bana sabahki kız dedi kalktık başkandoktora gittik prefesore o çokşükür dedi erkek yüzde 90 erkek dedi benm iki kızım var rabbim sanada yaşatsın
Dag Slm hanimlar benimde 3 kizim var 4.hamileyim 22 haftalik detaylıda kesin kiz dedi acaba aranızda 22 sonra değişen oldumu
Melisdila Aslan04 duadan vazgeçme bana herkes kız dedi burda 7 haftadan başladım resim atmaya doktorlar kıza benziyır dedi 14. Haftabugun mucize yi öğrendim erkek