Alyamomm deniizz_ bende aşılama için bu ay tedaviye başlayayım dedim tabi bende şans yok her niyetlendigimde bı sorun çıktı devlette yaptiracaktim o da taşındı yeni hastanede de daha aşılama yapılmıyomus o yüzden sadece Klomen kullandım Ocak ayinin sonunda aşılamaya baslanicakmis ne yapayım bilemedim eğer gebe kalmazsam bekleyeyim mi yoksa özelden aşılama yaptırayım mi kafam allak bullak oldu
deniizz_ Alyamomm ocak ayına bisey kalmadı zaten bekle istersen sorun varmı sizde benimki sebepsiz infertiliteydi eğer değerlerin normalde hayıt otunu da kullanabilirsin aşılamaya kadar ilk aşılamamı klomenle denemiştik yumurtalara etki etmemişti ikinci aşılamada gonal f kullandm
Alyamomm deniizz_ bizim de sebepsiz canım ikimizde de sorun yok iki kimyasalim var doktorumdam femara yazmasını istedim ama Klomen kullanman lazim dedi hayit soğan kürü mfk çakşır denedim ama olmayınca olmuyo
Neslihan1309 Özel hastanede mi aşılama oldunuz yoksa devlettemi? Nasıl yapıyorlar aşılamayı bilgi verirmisin , devlet hastaneside yapıyormu bunu
deniizz_ Neslihan1309 Sivas üniversite hastanesinde yaptırdım devlet hastanesi ama yinede 670 tl aşılama parası verdik sadece ve ayriyeten ilaç parası oluyor 10 gün boyunca iğne kullandım sonra çatlatma iğnesi vurundum 1 gün bekleyip gittim aşılama oldu balım aşılama zor bi işlem değil alttan muayene olur gibi oluyor eşinden alınan örneği enjekte ediyorlar 15 dakika yatırıyorlar sonra kalkıyorsun. Her devlet hastanesi yapıyor mu bilgim yok 🥰
Neslihan1309 deniizz_ peki adet bittikten ne zaman sonra bu işlemlere başlıyorlar ne zaman gitmeliyim hastaneye?
tatlibebegim_ Neslihan1309 adetliyken gideceksin ben adetin 2.günü kontrole gidip 3.günü başlamıştım tedaviye
deniizz_ Neslihan1309 adetin ikinci günü gittim ilaç yazdı ve yazdığı gün kullanmaya başladım çiçeğim
HESA20 deniizz_ Allah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş🤲 sağlıkla kavuş bebişine inşallah bizde snaa dua edelim🤲🥰
Neslihan1309 tatlibebegim_ adetim biteli 2gün oldu bir sonraki adete gideceğim adet olursam eğer ama devlet hastaneleri yapıyormu veya özele gittim diyelim fiyatları ne acaba bide kafamıza göre yaptırabiliyor muyuz bu aşılamayı
tatlibebegim_ Neslihan1309 ben üniversite hastanesinde yaptırdım sadece kullandığım iğnelere verdim ücret eğer özelde olursa 8 10 bin belki daha fazla ücret alıyolar, doktor bana direk aşılamayla başladı 2.de tuttu ilki tutmadı şimdi 22 haftalık hamileyim