Denizzasl Sezeryandan sonra boğazı gıcık öksürük olan var mı nasıl geçirdiniz ve acısı ne zaman geçiyor kaç günde hafifliyor
Balarisiii Denizzasl benim de haftaya doğumum var ve öksürük geçmiyor ne yapıcağımı da bilmiyorum üstte kalsın
mhmtsmy Denizzasl ben de grip oldum eğer normal gelmezse çarşamba seseryan olmayı düşünüyorum ama hem öksürük gem de hapşırık oluyor nasıl olur ben de bilmiyorum çok acır mı dikiş yerleri
Denizzasl Balarisiii doktorunuza söyleyin ameliyattan sonra çok zor olur çekmeyin hemen bişeyle önleyin öksürüğü
Naressmom1644 Denizzasl benim ne kadar sürdü kuzum hatırlamıyorum ama çok acıyor oksururken maalesef :( 10-15 gün sürdü sanırım :/
Denizzasl mhmtsmy korkutmak istemem ama acıyor elinizle tutarsanız çok az hafifliyor acı ama bir an önce öksürüğünüzü durdurun doktora danışın tavsiyem
Naressmom1644 Denizzasl geçiyor tabi canım Hatta dediğim gibi balgamı ne kadar kısa süre de atabilirseniz o kadar hızlı biter de , dikişten kaynaklı oksurup balgam çıkarmak zor oluyor
Denizzasl Naressmom1644 evet dikişler yüzünden aşırı kötü oluyor öksürürken gerçekten zaman sayıyorum bir an önce günler geçse de acım dinse ya da azalsa diye