Aybarssena Bana bir şey demedi bende sormadım. Günde 2 fincandan fazla içmemeye çalışıyorum. Türk kahvesi
K-Canseven Edaacar-ozkan Aybarssena canım yanlış anlama lütfen bende o şekilde içiyordum ta ki nst de kahve sonrası bebeğimin kalp atışları yükselene kadar. Ondan sonra hep dikkat ettim.
Melliisaa Pink_momm vallahi bende hamilelik öncesi gun de 2 3 içerdim hamile kaldım tiksindim icemiyorum 😂
Susam59 1 fincan Türk kahvesi ve 1 bardak sütlü kahve diye konuşmuştuk ilk kontrolde ama sonra ben kahveden tiksindim, şimdi ayda yılda bi sütlü kahve içiyorum sadece
Aybarssena K-Canseven yani kahve içtikten sonra bebeğinizin kalp atışı mı yükseliyormuş . Çok mu ya 2 fincan acaba ben az içtiğimi düşünüyordum
Boncukk123 Melike_ince tahlile göre mi bişeyler söylüyorlar hic bilmiyorum canım ama bana hicbsey söylemedi doktor fazlası kansızlık yaptığı icin sabah akşam içtiğim çay sayılarına dikkat etmeye çalışıyorum acık içiyorum kahve içtiğim günler de çay tüketimini azaltıyorum ama 2.tremester da çay aşığı bsey oldum bardak bardak içesim geliyor zor duruyorum
eylmz Melike_ince bir fincan Türk kahvesi 3 bardak açık çay günlük kafein miktarına denk geliyor demişti bana
Sehbal Mehmet efendi’nin kafeinsiz türk kahvesi var bence ona geçin granül veya filtre kahvelerinde kafeinsiz olanları var hem çarpıntı yapmaz,bebişlere zarar vermez hem de kahve severler zorlanmaz 🤩 tabii yine de doktorunuza danışın
K-Canseven Ceylanim evet malesef . Haftada 2 fincan dedi doktorum . Ama bazı doktorlar günde 1 fincan izin veriyor. Kafeinsiz kahve var ama onun da tadı yerini tutmuyor.