Melike_4949 Aleyna_yrn22 1 Ocak suni sancı ile doğum yapicam inşallah belli olmaz belki daha erken gelir 🤗😅
Aleyna_yrn22 beyzanurytt erkek geç geliyo diyorlar hep bana 😃 kız erken gelirmiş sağlıklı kucağına almak nasip olsun da ne zaman olursa artık
Aleyna_yrn22 beyzanurytt erkek geç geliyo diyorlar hep bana 😃 kız erken gelirmiş sağlıklı kucağına almak nasip olsun da ne zaman olursa artık
gulruba Aleyna_yrn22 ben de 24ten pat 40′a geçip bebeğimi kucağıma almak isterdim ama senin bitmiş zatn belki gece 12den önce bir süpriz yapar.
K-Canseven Melike_4949 açılman falan var mı? Ya da rahim yumuşatmak için fitil atıldı mı? Nasıl hissediyorsun 😀
Melike_4949 K-Canseven hayır canım ama çok şiddetli kalça çatı kemiği ve bel ağrım var kasılmam var pazartesi suni sancı vericekler ilk gebeliğim hiçbir tecrübem yok 😅
K-Canseven Melike_4949 Allah kola Melike_4949 Allah kolaylık versin. Kısa ve kolay olsun inşallah. İlk gebeliklerde 41’e kadar bekliyorlar diye biliyorum.
Melike_4949 K-Canseven benim gebelik şekerim var ve bebek iri canım zaten kesin normal doğum diyemem 4 kiloyu geçerse sezeryan olucam inşallah normal doğum olur hayırlısı ise Amin inşallah
K-Canseven Melike_4949 anladım canım em doğrusunu doktor bilir. Kolaylıklar dilerim. Sonucu yaz bize inşllah