HafizeAh benian amonyaksız boyalar var. Benimde beyazlarım çok 3 defa boyadım şu zamana kadar lorealin amonyaksızs boyası ile boyadım çabuk akıyo ama yapacakta çok bişey yok 😊
Pelopss Bn ilk 3 aydan beri 3 kez boyattım bi sıkıntı olmuyo kokuyu çok içinize çekmediğiniz sürece çoçuğa bi zararı yok hemde sarı platine boyattım bakımda önmli 👌🏼
Asafeymeninannesi Pelopss zararı olmadığına dair kesin kanıtlanmış bi bilgi var mı ? Tüy dökücü kremi bile onermezlerken boya ?
Pars İlk 3 aydan sonra organik boyattım hiç bir sıkıntı yaşamadım.. doktorum normal boya yaptırabileceğimi söylemişti hatta ama ben organik tercih ettim;)
Pelopss Asafeymeninannesi bebeğe geçmesi için kan yoluyla gecmesi lazım diymi ? Onun içinde başımızda açık yara olması lazım ki bi ihtimal bulaşsın ..ki mantıken kullandığımız şampuanlarda da kimyasal duş jelleride kimyasal ...ona bakarsak çok fazla kimyasal var herseyde
benian Buseamaikizlerburcu alti aymı yandim ben pamuk nine gibi gezcem .bide folik asitten massallah saçlarda bi uzuyo sorma.
giznum kızlar ben hamileliğimin 5 7 ve 8 de boyattım garnierle çok şükür bebeğim sağlıklı şuan ...demem o ki acık havada yapılırsa bişey olmaz solumayın
worin ben 4. ayımda bitkisel boya ile boyattım.. Şimdi beyazlarım pörtledi ama son aylarım açıkcası hiç takmıyorum:)