Iphone36 Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum demir ilacı içip ishal olan var mı ilacımı değiştirdim ferrum aldım ama oda yapıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Iphone36 Iphone36 28+2 günlük hamileyim hiç kabız olmadım bu durum normal mi sizce . Normal ishaller gibide değil ama haddınden fazla olunca sormak ıstedım
Boncukk123 Iphone36 gyno ferro sanol kullanıyorum aşırı kabızlık yapıyor Demir ilaçları genelde kabızlık yapar gaita rengini koyulastırır ishal olmayı ilk defa duydum canım doktoruna danış
mervemurat16 Iphone36 demir ilaçları kimini ishal kimini kabız yapıyor ve dışkı rengide değişik oluyor
Iphone36 Boncukk123 bende o ilacı kullanıyordum canım ishal yapınca ferruma gectım doltora soyledım ama bırsey demedı değişti . Hamile kalmadan önce de kullanıyordum hiç ishal yapmadı hamilelikte oldu bu durum
Iphone36 mervemurat16 ayy evet biliyorum ama yan etkılerınde var bunlar elbette kabız olmaktansa boyle daha ıyı dıyorum ama normal mı bılemedım ☺️
Seldahilal mervemurat16 merhaba bende hamileyim ve bende ilaçlardan dolayı kullandığından beri kabızlık sorunu yaşıyorum sizce nezmana kadar sürer bu kabızlık
Boncukk123 Iphone36 hormonlardandır belki canım doktorunu bilgilendir benim kullandığım kabız yaptı beni malesef
mervemurat16 Iphone36 bana sağlık ocağında doktorum normal demişti iki durum içinde ama ishaliniz su gibiyse o zaman doktora görünün çünkü başka bir problem olabilir
Iphone36 mervemurat16 anladım canım o şekilde değil günde 2-3 kere oluyor ama yinede alışık değilim bu kadar sıklığa ☺️
ikizmom94 Ben de ferrus c kullanıyordum normaldi hersey ama doktorum değiştirdi feramat verdi 2 gündür ishalim yani demir ilaclari yapabiliyor ishal 😔
mervemurat16 Seldahilal bilmiyorum ama zamanla normale dönüyor bol sıvı tüketin kabızlık için oda yardımcı olacaktır
seymmnr Iphone36 ferrum bndede cok mide ağrısı ve ishal yaptı şuana kadar kullanıp yan etkisini yaşamadığım tek ilaç vegaferon fort oldu çok rahat içiyorum gebelik başından beri onu kullanıyorum
Iphone36 seymmnr teşeklür ederim ben bi danışayım tekrardan doktoruma gerekirse bunu versin . Ya kullanmayıncada tuvalete cıkamıyorsunuz karın agrısından öldürüyor anlamadım ben bu ilaçları ☺️