Tugce_23 @"umrumdadegil 9 gün önce sezeryan oldum yüksek tansiyondan dolayı 32 haftalıkkrn geldi bebişim kızım şuan küvezde
umrumdadegil Tugce_23 sağlıkla kucağına alırsın inşallah tez vakitte çıkar kuvözden💜 durumu nasıl şuanda senin tansiyonun kaçtı
Moonlight7 umrumdadegil bende anlayamadım ki canım acaba normal hamilelik ağrıları mı rahim büyüyor vs ya onun gibi birşey olabilir mi acaba
umrumdadegil Moonlight7 en son o ihtimal kaldı zaten enfeksiyon yok sancı yok bişey yok başka ne olabilir
Yeliz34 umrumdadegil bugün 30 haftalık olduk 👣❣️ servikal kısalık mevcut progestanı ve yatış verdi doktorum 15 mm ve çok korkuyorum ona bişey Olcak diye 😔
umrumdadegil Yeliz34 inşallah vaktinde gelir canım 💜 hastanede mi yatıyorsun şimdi . Korkma haftan çok kötü değil yaşam sınırını geçmiş çok şükür
Gulays umrumdadegil rahim ağzı yetmezliğim şekerim ve migrenim var migren ağrılarım dislerime vuruyor ve berbat durumdayım yüksek doz bir ağrı kesici bile verdi dr.um 31+3 den selam olsun guzel gidiyoruz simdilik
umrumdadegil Gulays evet moral bozmak yok bu kadar olumsuzluğa karşı dik duruyoruz bebişler için her şey 😍
Moonlight7 umrumdadegil benimde aklıma bir tek o geliyor umarım odur ağrım geçmedikçe kafama takıyorum 😵💫
Yeliz34 umrumdadegil 2 gün hastanede yattım eve çıktım canım doktor 34 ü görelim dedi 2 doz ciğer geliştirici oldum çok aceleci bunlar ya vaktinde gelsinler 🙈
Gulays umrumdadegil oğluma hamileyken çok korkardim ondada serkulajliydim stres herşeyin başı hiç stres yapmayın kızıma hamileyim şuan inanilmaz bir sakinlik var oluyor gidiyor ins sağ salim gelsinler
Moonlight7 umrumdadegil cuma günü kendi doktoruma kontrolüm var şuan daha iyiyim serum iyi geldi şükür ☺️
Semolinko Mrvcakatt bende 23 haftaligim benimde karnimda ara ara sertleşme oluyor ama ben bebek olduğunu düşünüyorum detaylı ultrason yapıldı doktor muayeneleri yapılıyor hep ama kasılma denmedi.hic karnınızda sertlik haricinde başka bir şikayetiniz oldumu
Mrvcakatt Semolinko uzanirken sertlik oluyor. Bizzar bunu bana doktor dedi. Erken dogum riski olmasaydi nidicardi vermezdi.. kasilma agri sanci da oluyor
Semolinko dolunay__ plese Tanin aşağıda olduğunu nasıl anlaşıldı ben 23 haftalık hamileyim karnım çok aşağıda duruyor onunla bir alakasi varmıdır acaba
dolunay__ Semolinko benim de karim cok aşağıda cok rahatsiz oluyorum kanamam olunca öğrendim ben doktur altan muayne eti ultrasondan baktı dedi böyle ilşki yasak falan ışte